FR  NL

BPS Historiek

Al sinds 1988 elke dag tot uw dienst !

Van 2013 tot vandaag

Met het oog op de veiligheid van onze klanten zijn wij op onze website gestart met de visualisatie van facturen in pdf-formaat en hebben wij in 2013 al onze voertuigen nog beter beveiligd.

In een snel groeiende digitale omgeving verbeteren wij sinds 2014 voortdurend het IT-platform voor onze klanten. En het is binnen dezelfde filosofie dat wij een krachtig systeem van camera’s en tracering hebben geïnstalleerd. Waarom? Zodat u uw goederen altijd kunt volgen.

Een jaar later hebben wij beslist om in te spelen op de behoeften van onze klanten uit de farmaceutische sector met de oprichting van Distripharma, een afdeling gespecialiseerd in het transport van farmaceutische goederen waarvoor wij beschikken over de vereiste GDP-certificaten (standaard en 15‑25°C). Hiervoor zijn wij uitgerust met koelwagens.

2016 was het jaar van de uitbreiding van onze magazijnen in Zaventem. Wij hebben van deze gelegenheid gebruikgemaakt om ook onze sorteerband te vergroten. Het resultaat? Een hogere snelheid voor een nog betere service.

De logische keuze voor uw logistiek

Vandaag verzorgt BPS de logistiek van zijn klanten van A tot Z. De pakjes die verzonden worden, worden met behulp van geavanceerde IT-applicaties gevolgd. En omdat stilstaan evenveel betekent als achteruitgaan, optimaliseren we onze applicaties constant.

Een kwaliteitsservice, een koeriersbedrijf op mensenmaat dat dicht bij de klant staat, ervaren en professionele medewerkers en geavanceerde technologie zijn de sleutel tot ons succes. En dan hebt u het laatste nog niet van ons gezien... De oplossing voor uw dagelijkse uitdagingen ? BPS !

DISTRIBUTION & LOGISTICS

BPS BelgiumTEL + 32 2 725 64 64FAX + 32 2 725 64 65Email

Wettelijke vermeldingen  I  Realisatie Gravitex  I  © 2016 BPS Alle rechten voorbehouden