FR  NL

BPS Diensten

Belgium Parcels Service (BPS) is al meer dan vijfentwintig jaar actief op de transportmarkt, met als voornaamste activiteit koerierdienst en expreslevering voor pakjes in België, Luxemburg en de buurlanden.

Ziekenhuizen, zorginstellingen, apothekers, artsen, patiënten ... daarnaast is BPS met Distripharma ook gespecialiseerd in het transport van farmaceutische producten, waarmee het kan beantwoorden aan de behoeften en verwachtingen van al zijn klanten.

Met onze verschillende producten en diensten kunnen wij tegemoet komen aan alle behoeften van onze klanten op het vlak van transport en logistiek.

DISTRI - CASH — Levering onder rembours (COD)
DISTRI - SWAP — Omruilingsdienst van materiaal
DISTRI - BACK — Retourneringsdienst van goederen
DISTRI - SHIP — Computerprogramma voor de voorbereiding van zendingen
DISTRI - TRACK — Computerprogramma voor de opvolging van zendingen

Als geprivilegieerde partner van heel wat vooraanstaande bedrijven specialiseren wij ons in de levering van diensten met een hoge toegevoegde waarde, zowel aan ondernemingen als aan privépersonen.

Natuurlijk beschikken wij hiervoor over alle vereiste licenties en transportverzekeringen. Elk pakje dat via ons netwerk wordt verstuurd, wordt per computer opgevolgd, van bij de ontvangst tot de levering op de eindbestemming.

DISTRIBUTION & LOGISTICS

BPS BelgiumTEL + 32 2 725 64 64FAX + 32 2 725 64 65Email

Wettelijke vermeldingen  I  Realisatie Gravitex  I  © 2016 BPS Alle rechten voorbehouden