FR  NL

BPS Specialist
in 24 uursdistributie

Belgium Parcels Service (BPS) is al meer dan 25 jaar, actief op de transportmarkt, met als belangrijkste activiteit de expreslevering van pakjes binnen 24 uur overal in België en Luxemburg (BPS Belux24), en binnen 24 tot 48 uur overal in Nederland, Frankrijk en Duitsland (BPS Transborder).
BPS is dus de ideale partner voor het dagelijkse transport van uw goederen. Maar we zijn ook gespecialiseerd in de distributie van gevoelige goederen, bijvoorbeeld in de farmaceutische sector met "GDP standard of 15-25°C" (BPS Ditripharma24), de uurwerkindustrie en IT. Met onze verschillende producten en diensten kunnen wij optimaal inspelen op de behoeften van onze klanten inzake transport en logistiek, en dit in alle veiligheid ! (BPS SecureTransport)

Distri-ShipComputerprogramma voor de voorbereiding van de verzending Distri-TrackComputerprogramma voor de opvolging van de verzending Distri-CashLevering onder rembours (COD) Distri-BackRetourneringsdienst van goederen Distri-SwapOmruilingsdienst van materiaal
 

Distripharma

22 december 2016

WIST U HET ? U verzendt naar Nederland ?

NEWS

Meer weten ?

DISTRIBUTION & LOGISTICS

BPS BelgiumTEL + 32 2 725 64 64FAX + 32 2 725 64 65Email

Wettelijke vermeldingen  I  Realisatie Gravitex  I  © 2016 BPS Alle rechten voorbehouden